Logo
Tannpleierklinikken AS
Tlf: 33 18 99 59
Effect


   - Dental Care Studio
   - Tilbakemeldinger


NORDENTA, Varna - Dental Care Studio.Plamen Petrov og Nadia Alexieva

Etter 10 år i arbeid som tannlege i Norge har Nadia Alexieva og Plamen Petrov reist hjem og åpnet tannlegepraksis i vakre Varna, Bulgaria. De har spesialkunnskaper og interesser innen rotfylling, kroner, broer og vanlige fyllinger. Tannlege Plamen Petrov er godkjent til å utføre implantatprotetisk arbeide (implantatkroner og broer) med HELFO-refusjon fra Norge i Bulgaria. De jobbet blant annet i tre år deltid på Tannpleierklinikken i Larvik samt privat og offentlig både i Larvik og Sandefjord. Slik ble tannpleier Svanhild kjent med tannlegene Nadia og Plamen. Svanhild: "De er de dyktigste tannlegene jeg noen gang har samarbeidet med og kan på det varmeste anbefale og gå god for deres arbeider"

Vi ønsker pasienter fra Norge velkommen til behandling i Varna, Bulgaria.
Til 1/3 - 1/2 Norsk pris (50-70%). Forundersøkelse og reparasjoner/oppfølging og akutthjelp blir utført på Tannpleierklinikken av behandlerne der og Plamen Petrov som kommer regelmessig til Norge.

All kommunikasjon mellom tannlege og pasient foregår på norsk! Behandlingen følger samme garanti-regler for tannbehandling som i Norge. Det blir gitt forslag til behandling med prisinformasjon og kontrakt på ønsket behandling. Det er mulig å få gjennomført behandlingen i løpet av 7-10 dagers opphold i Varna. Ved innsetting av implantat kan det utføres ved Tannpleierklinikken i Larvik og etter 3-6 mnd kan det monteres på tenner og broer på NORDENTA klinikken i Varna, Bulgaria. Vi vil være behjelpelige med informasjon om flyreise, hotellopphold og ferietilbud i Varna. For de som liker sol, varme og bademuligheter er det godt mulig å kombinere en ferie med tannbehandling. Varna har mye å by på. Fargerike badestrender, moderne hoteller og SPA-opphold. Feriesteder som Golden Sands og Albena ligger resp 25 og 50 km fra Varna. Området har fin natur og historiske severdigheter på en-dags turer. Noen av de nyeste og beste golfbanene Thracian Cliffs Golf Resort & Spa og BlackSeaRama ligger ca 60km fra Varna. Flyturen tar ca 3 timer fra Oslo. Reisebyrået Ving tilbyr også ferie til gunstige priser til dette området. Norwegian flyr direkte Varna og Bourgas fra april til oktober. Man kan også reise rimelig med Wizz Air til Bucuresti og hentes med taxi til Varna. Om ønskelig er det mulig å reise direkte til Nordenta for undersøkelse og behandling uten forundersøkelse i Norge.Dental Care Studio - resepsjon
Dental Care Studio - behandlingsrom
Mann - 70 år:

(2015.03.24)

Jeg har hatt gleden av å fått utført tannbehandling hos NORDENTA i Varna. Unikt å få oppleve Svartehavets natur og kultur kombinert med tannlegebesøk. Tannbehandling dreier seg veldig mye om tillit, trygghet og økonomi.
Hos Nadia og Plamen føler man seg godt ivaretatt. De snakker norsk og er godt kjent med forholdene i Norge. De er flinke, løsnings-orienterte og overbehandler ikke.
Det skaper trygghet at forundersøkelse og oppfølging skjer ved Tannpleierklinikken i Larvik. Behandlingsbeskrivelser er detaljerte og forståelige. Meget behagelige priser.
Mann - 54 år Larvik.

(2016.10.04)

Vil bare skryte av Tannpleierklinikken i Larvik og NORDENTA klinikken i Varna i Bulgaria. Jeg har skiftet ut alt i overkjeven. Operasjon med innsetting av skruer gjort på klinikken i Larvik.
Var litt usikker på om jeg skulle reise til utlandet for å få montert tenner på skruene eller gjøre det her hjemme. Kostnadreduksjon med å ta det hos NORDENTA i forhold til Norge var så stor at jeg valgte Bulgaria.
Klinikken i Varna tok veldig godt imot meg. De samarbeider med Tannpleierklinikken. På klinikken var det flere som snakket norsk, så ingen språkproblemer. Programmet ble satt opp for de neste 14 dagene. Vil kalle det ferie med innslag av tannlegeturer.
Alt gikk etter planen og en lykkelig hjemreise med nytt porselen i overkjeven. Etter hjemkomst har oppfølgingen her på Tannpleierklinikken vært helt super.
Hadde jeg gjort det igjen? JA
Vil jeg anbefale det til andre? JA
 Tannpleierklinikken AS, Nansetgaten 13-15, 3256 Larvik, Tlf: 33 18 99 59, Fax: 33 18 99 60